Borba - The harvest takes place in the best plots of the vineyards cultivated with Aragonez, Trincadeira and Alicante Bouschet grapes which are certified for the production of DOC Alentejo wine,
Borba - Rótulo de Cortiça – one of Adega de Borbas ex-libris – was produced from the most typical varieties in the Alentejo region, sub-region of Borba.Originating from old vines, the grapes were
Borba - Grapes from selected vineyards for a Reserve wine. The ripening of thegrapes is monitored very carefully to find the optimal moment for manual harvesting. At the Adega site, there is total
Borba - In early August, the harvest takes place. The grapes are destemmed and crushed. The alcoholic fermentation then takes place at a controlled temperature of 5ºC. During this period the
Borba - This wine was produced from selected grapes of Aragonez, Castelão and Trincadeira varieties planted in the vast chalky-clay and schist plains in Borba. After arriving at the winery, the
Borba - After a first selection of the best vineyards, which were certified for the production of A.O.C. wines, the grapes maturation was rigorously controlled to the final selection of the best ones
Borba - This wine comes from selected grapes in the oldest vineyards in the region of Borba. After careful monitoring of the ripening of the grapes in the vineyard, upon reaching the Cellar the
Borba - Syrah is a variety which adapts well to hot climates. It is in the Alentejoregion, more particularly in Borba, that Syrah can meet the exceptional conditions for its development and
verkörpert die Eleganz und Komplexität dieser ikonischen Region. Eine sorgfältig kuratierte Mischung der besten 7 französischen Eichenfässer. Rebsorten: Eine Mischung aus Touriga Nacional, Touriga
Der Epitoma White 2023 von Quinta da Formigosa ist ein erstklassiger Douro-Wein, der mit Präzision und Sorgfalt hergestellt wird und das Engagement des Weinguts für Qualität unterstreicht. Für diesen
The uniqueness of the wines of the IBERIULI collection lies in the use of grapes of the highest quality and only a self-flowing fraction of juice obtained from them, or free wine removed from the
Shumi Winery is the first company in Georgia that uses an organic method of vineyard care and produces organic wine. Shumi's organic wines are made from grapes grown in terroirs located in the
Wines, with which more than 8000 years ago began the history of winemaking of the world. Since 2013, UNESCO has awarded the status of monument of intangible cultural heritage to the ancient Georgian
Wir wählen nur die besten Jahrgänge aus, die in die Estate Reserve aufgenommen werden. Es handelt sich um sehr limitierte Weine, die Trauben werden speziell ausgewählt und die Mengen sind begrenzt.
Leichter und frischer Wein aus der einheimischen Rebsorte Shiroka Melnik. Der Wein ist ohne Eiche, extrem Terroir. Jahrgang: 2022 Farbe: Schöne rubinrote Farbe mit blau-violetten Reflexen. Aroma: Der
Die frühe Melnik-Rebe / Melnik 55 / ist eine einzigartige einheimische Rebsorte, die nur in der Region des Struma-Tals in Bulgarien angebaut wird. Jahrgang: 2022 Alterung: Steinlose Tanks Farbe:
Rosenwein aus der autochthonen Rebsorte Shiroka Melnik. Der Wein ist gut ausgewogen mit einer harmonischen Struktur und einer ausgezeichneten Säure. Jahrgang: 2023 Farbe: Attraktive blassrosa Farbe
Weißwein aus der einheimischen Rebsorte Sandanski Misket. Frischer Weißwein mit zartem Aroma, ausgewogenem Körper mit guter Säure und einem langen Abgang. Farbe: Sanfte blassgoldene Farbe mit zarten
Der Quinta da Formigosa 2021 Red ist ein raffinierter Douro-Wein, der aus einer Mischung von Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Francisca, Sousão und alten Rebsorten hergestellt wird. Der
Der Quinta da Formigosa 2022 rot ist ein raffinierter Douro-Wein, der aus einer Mischung von Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Francisca und alten Reben hergestellt wird. Der Jahrgang 2022